UKLANJANJE MRLJA OD ZEMLJE

Svaki tenisač reći će vam da su crvene mrlje od zemlje među najtežima za ukloniti s odjeće. Kada mrlja dođe na tkaninu, čini se da je ništa neće ukloniti. I stvarno svaka vrsta mrlja od zemlje može biti naporna, posebno ako se osuši na odjeći. Ali ne bojte se jer vam Vanish može pomoći! Samo slijedite savjete u nastavku.

KAKO UKLONITI MRLJE OD ZEMLJE

Za uklanjanje mrlja od zemlje preporučujemo prašak Vanish Oxi Action ili tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action

Zemlja

KAKO UKLONITI MRLJE OD ZEMLJE

Za uklanjanje mrlja od zemlje preporučujemo prašak Vanish Oxi Action ili tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

Prašak Vanish Oxi Action

NAČIN: Namakanje Rastopite 1 žličicu praška Vanish Oxi Action u 4 l tople vode (maks. 40 °). Namačite predmet 1 h (maks.) za šareno rublje ili do 6 h (maks.) za bijelo rublje. Operite kao i obično deterdžentom i dodajte još jednu žličicu praška Vanish Oxi Action. Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action

NAČIN: Namakanje Pomiješajte 100 ml tekućeg odstranjivača Vanish Oxi Action u 4 l tople vode (maks. 40 °). Namačite predmet 1 h (maks.) za šareno rublje ili do 6 h (maks.) za bijelo rublje. Posudu sa 100 ml tekućine stavite u perilicu za rublje i rublje operite deterdžentom kao i obično. Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD ZEMLJE

Naš je glavni savjet za uklanjanje mrlja od zemlje da pričekate da se zemlja u potpunosti osuši i zatim što je više moguće iščetkajte s odjeće.

UKLANJANJE MRLJA OD ZEMLJE - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Uklonite osušenu zemlju tupim nožem ili žlicom (ili odjevni predmet istresite vani). Možda ćete uspjeti ukloniti zemlju s obje strane tkanine. Namočite predmet hladnom vodom i istrljajte ostatke mrlje, a zatim pričekajte da se osuši. Kada nabavite Vanish, slijedite gore navedene upute za potpuno uklanjanje mrlje.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći u uklanjanju mrlja s tepiha, kao i mrlja od čaja, čokolade ili kave.