UKLANJANJE MRLJA OD UMAKA OD RAJČICE

Mislimo da nitko nije izbjegao strašne mrlje od umaka od rajčice. Talijanska hrana, možda špageti ili mesne okruglice i bijela košulja: klasična kombinacija koja donosi katastrofalne rezultate! Nasreću, prašak Vanish Oxi Action može vam pomoći ukloniti mrlju brzo i lako.

KAKO UKLONITI MRLJE OD UMAKA OD RAJČICE

Za uklanjanje mrlja od umaka od rajčice preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

umak od rajčice-2

KAKO UKLONITI MRLJE OD UMAKA OD RAJČICE

Za uklanjanje mrlja od umaka od rajčice preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

1

VANISH GOLD OXI ACTION PRAŠAK

Važno: Obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili obloženim površinama - npr. na drvu, metalu i sl. 

Super pojačana formula za snagu Vanisha - djeluje tako intenzivno da neke mrlje uklanja za samo 30 sekundi! 

Rublje operite kao i obično. 

1

U 4 litre tople vode (maks. 40°C) dodajte jednu žličicu praška i ostavite rublje da se namače 6 sati. Obojeno rublje: Ostavite da se namače maksimalno 1 sat. Bijelo rublje: Ostavite da se namače maksimalno 6 sati.

2

Dodajte 1 žličicu Vanish Golda za tvrdokorne, osušene mrlje, odnosno ½ žličice za uobičajene mrlje, deterdžentu za pranje rublja u pretincu perilice.

3

Rublje operite kao i obično.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD UMAKA OD RAJČICE

Slijedi naš najbolji savjet za uklanjanje mrlja od rajčica: odmah isperite zaprljano područje hladnom vodom da se mrlja ne bi osušila; ako se osuši, bit će je teže ukloniti..

UKLANJANJE MRLJA OD UMAKA OD RAJČICE - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Uzmite čist i vlažan papirnati ručnik ili krpu i tapkajte mrlju od umaka od rajčice dok se ne smanji što je više moguće. Ako možete, isperite mrlju hladnom vodom. Kada nabavite Vanish, slijedite gore navedene upute za potpuno uklanjanje mrlje.