UKLANJANJE MRLJA OD TJELESNIH TEKUĆINA

Mrlje od tjelesnih tekućina mogu biti problem, pogotovo za nas s bebama/djecom ili za one koji nose svijetlu košulju koja često završi sa zaprljanim ovratnikom nakon napornog dana u uredu. Te se mrlje mogu tretirati sredstvima Vanish Oxi Action, samo slijedite upute u nastavku.

KAKO UKLONITI MRLJE OD TJELESNIH TEKUĆINA

Za uklanjanje mrlja od tjelesnih tekućina preporučujemo raspršivač Vanish Oxi Action ili tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

tjelesne tekućine-2

KAKO UKLONITI MRLJE OD TJELESNIH TEKUĆINA

Za uklanjanje mrlja od tjelesnih tekućina preporučujemo raspršivač Vanish Oxi Action ili tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

1

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action

Nanesite tekućinu izravno na mrlju, pričekajte 5 minuta i operite kao i obično uz dodavanje jedne doze tekućeg odstranjivača mrlja Vanish Oxi Action u perilicu. Namakanje se preporučuje za tvrdokorne i osušene mrlje. Dodajte jednu dozu (100 ml) tekućeg odstranjivača mrlja Vanish Oxi Action u 4 l tople vode (maks. 40 °) i namočite zaprljanu tkaninu. Namačite šareno rublje maks. 1 sat, odnosno 6 sati za bijelo rublje. Operite kao i obično ili temeljito isperite.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD TJELESNIH TEKUĆINA

 

Kod većine mrlja na bazi bjelančevina, npr. od tjelesnih tekućina, važno je nanijeti hladnu vodu na mrlju. Toplina može promijeniti kemijski sastav mrlje od bjelančevina zbog čega ju je teže ukloniti. Jednostavno protresite i namočite zaprljani odjevni predmet hladnom vodom.

UKLANJANJE MRLJA OD TJELESNIH TEKUĆINA - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.

Za početak tretiranja mrlje isperite mrlju hladnom vodom. Kada nabavite Vanish, slijedite gore navedene upute za potpuno uklanjanje mrlje. 

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći ukloniti mrlje od kave, kao i mrlje od šminke, crnog vina ili ulja za kuhanje.

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.