SOY SAUCE STAIN REMOVAL

Rukavi i manžete najviše su podložni mrljama od sojinog umaka prilikom jedenja kineske hrane; najčešći je krivac ona zadnja rolica koju ste krenuli umočiti! Ne brinite, prašak Vanish Oxi Action može vam pomoći ukloniti mrlje od sojinog umaka s odjeće.

KAKO UKLONITI MRLJE OD SOJINOG UMAKA

Za uklanjanje mrlja od sojinog umaka preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

Sojin umak

KAKO UKLONITI MRLJE OD SOJINOG UMAKA

Za uklanjanje mrlja od sojinog umaka preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

1

1. Rastopite 1 žličicu praška Vanish Oxi Action u 4 l tople vode (maks. 40 °).

2

2. Namačite predmet 1 h (maks.) za šareno rublje ili do 6 h (maks.) za bijelo rublje.

3

3. Operite kao i obično deterdžentom i dodajte još jednu žličicu praška Vanish Oxi Action.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

ďalšie tipy

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD SOJINOG UMAKA

Slijedi naš najbolji savjet za uklanjanje mrlja od sojinog umaka: namočite mrlju što je više moguće. Sojin umak teže će se ukloniti kasnije ako se osuši. Također preporučujemo da ne trljate zaprljan predmet; time ćete samo proširiti mrlju.

UKLANJANJE MRLJA OD SOJINOG UMAKA - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Uzmite čist papirnati ručnik ili krpu i tapkajte mrlju od sojinog umaka dok se ne smanji što je više moguće. Kada nabavite Vanish, slijedite gore navedene upute za potpuno uklanjanje mrlje.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći u uklanjanju mrlja od krvi, kao i uklanjanju mrlja od kave na tepihu, mrlja od čaja na tepihu i mrlja od Coca-Cole na košuljama.