UKLANJANJE MRLJA OD ZNOJA

Mrlje od znoja... Što napornije radite, to je vjerojatnije da će vam se dogoditi! Često ih je teško ukloniti, i kada je mrlja od znoja uzrokovana samim znojenjem, i kada je mrlja rezultat dezodoransa koji koristite. Vanish Oxi Action može riješiti mrlje u oba slučaja što znači da više nikada nećete morati brinuti o mrljama od znoja na svojoj odjeći.

KAKO UKLONITI ŽUTE MRLJE OD ZNOJA

Za uklanjanje mrlja od znoja preporučujemo tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

mrlje od znoja

KAKO UKLONITI ŽUTE MRLJE OD ZNOJA

Za uklanjanje mrlja od znoja preporučujemo tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

1

Važno: Obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na rublju koje iziskuje kemijsko čišćenje. Ne nanosite proizvod na dijelove rublja izrađene od metala (npr. gumbi, zatvarač). 

Kliknite ovdje ako želite saznati više o Vanish Goldu.

1

Dozirnim poklopcem Vanish Oxi Action Gold gela nanesite gelu neposredno na mrlju.

2

Prema potrebi mrlju natopljenu gelom umjereno istrljajte dnom dozirnog poklopca.

3

Gel ostavite da djeluje na mrlji maksimalno 10 minuta.

4

Stavite dozirni poklopac s dozom od 60 ml u perilicu rublja, te rublje operite kao i obično svojim uobičajenim deterdžentom.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD ZNOJA

Nastojte ne odijevati košulju 30 sekundi nakon nanošenja dezodoransa; time ćete omogućiti sušenje dezodoransa i smanjiti mogućnost od prljanja.

UKLANJANJE MRLJA OD ZNOJA - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Što je prije moguće, namočite odjevni predmet u toploj vodi na jedan sat. Operite kao i obično (provjerite upute za pranje) uz dodavanje 100 ml tekućeg odstranjivača mrlja Vanish svom deterdžentu.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish vam može pomoći u uklanjanju mrlja od čaja, kao i mrlja od šminke, mrlja na tepihu i mrlja od trave na odjeći i tepihu.

ZAŠTO SE POJAVLJUJU MRLJE OD ZNOJA?

Mrlje od znoja ispod pazuha nastaju kada se sastojci dezodoransa pomiješaju s prirodnim solima iz znoja. Mnogi dezodoransi sadrže spojeve aluminija za smanjenje vlaženja. Taj aluminij razlog je zašto se mrlja suši i tkanina postaje žuta. Veća je vjerojatnost da ćete na te mrlje naići nakon neprekidnog nošenja nego iznenada.