SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD TRAVE S TEPIHA

Mrlje od trave obično se nalaze na odjeći, međutim lako mogu prijeći i na tepihe sa cipela ili drugih predmeta. Imate li Vanish sprej za tepihe i tapecirani namještaj u svojem domu, te tvrdokorne mrlje trave ne trebaju vas brinuti.

KAKO UKLONITI MRLJE OD TRAVE S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od trave uklonili sa svojih tepiha, preporučujemo uporabu Vanish spreja za tepihe i tapecirani namještaj

Mrlje od trave

KAKO UKLONITI MRLJE OD TRAVE S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od trave uklonili sa svojih tepiha, preporučujemo uporabu Vanish spreja za tepihe i tapecirani namještaj

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Vanish sprej za tepihe i tapecirani namještaj

Za svježu mrlju: uklonite višak vlage pomoću papirnatog ili pamučnog ručnika, a zatim raspršite proizvod na mrlju i ostavite da djeluje najviše 5 minuta. Zatim ponovno osušite čistom, upijajućom krpom. Za suhu mrlju: raspršite proizvod i ostavite ga da djeluje najviše 5 minuta, a zatim osušite čistom, upijajućom krpom.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD TRAVE S TEPIHA

Naš najbolji savjet za uklanjanje mrlja od trave jest tretirati mrlju odmah i ako je moguće dok je još svježa. Vanish se može boriti i protiv starih mrlja od trave, ali one mogu biti tvrdokornije od novih i svježih mrlja.

UKLANJANJE MRLJA OD TRAVE - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako pri ruci nemate proizvod za uklanjanje mrlja Vanish, ne brinite, svejedno vam možemo dati neke praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish može djelovati na mrlje čak i kada se sasuše.

Uzmite čisti papirnati ručnik ili krpu i uklonite što više vlage s područja umrljanog travom.
Kada budete imali priliku, kupite Vanish i pridržavajte se gore navedenih uputa kako biste u potpunosti uklonili mrlju.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish vam može pomoći izvući mrlje iz tepiha, kao i pobrinuti se da imate odjeću bez mrlja, te ukloniti mrlje od čaja i kave.

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na baršunastim materijalima, brokatu ili svili te orijentalnim tepisima