UKLANJANJE MRLJA OD TRAVE

Mrlje od trave događaju se svakodnevno, posebice među djecom koja se igraju na otvorenom. Nikada ne bacajte odjeću zaprljanu travom jer je sada moguće u potpunosti ukloniti mrlje od trave pomoću praška Vanish Oxi Action.

KAKO UKLONITI MRLJE OD TRAVE

Za uklanjanje mrlja od trave preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

Mrlje od trave (1)

KAKO UKLONITI MRLJE OD TRAVE

Za uklanjanje mrlja od trave preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

Prašak Vanish Oxi Action

NAČIN: Pretpranje Izmiješajte 1/4 žličice praška s 3/4 žličice tople vode (maks. 40) da biste dobili pastu. Prema potrebi mrlju nježno istrljate izbočinama na dnu žličice. Pastu ostavite da djeluje na mrlji najviše 10 minuta. Operite kao i obično deterdžentom i dodajte još jednu žličicu Vanisha. Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Vanish Oxi Action Gold gel

Tretiranje prije pranja: Dozirnim poklopcem Vanish Oxi Action Gold gela nanesite gelu neposredno na mrlju. Prema potrebi mrlju natopljenu gelom umjereno istrljajte dnom dozirnog poklopca. Gel ostavite da djeluje na mrlji maksimalno 10 minuta. Stavite dozirni poklopac s dozom od 60 ml u perilicu rublja, te rublje operite kao i obično svojim uobičajenim deterdžentom. Važno: Obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na rublju koje iziskuje kemijsko čišćenje. Ne nanosite proizvod na dijelove rublja izrađene od metala (npr. gumbi, zatvarač). Kliknite ovdje ako želite saznati više o Vanish Goldu.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD TRAVE

Mrlje od trave mogu postati tvrdokorne ako se ne tretiraju što je prije moguće. Tretirajte s unutarnje strane; to pomaže ukloniti mrlju s tkanine.

UKLANJANJE MRLJA OD TRAVE - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Pokušajte ublažiti mrlju vodom dok ne dođete kući. Ne trljajte mrlju od trave jer postoji mogućnost da će se još više proširiti. Za najbolje rezultate slijedite gore navedene upute

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći u uklanjanju mrlja s odjeće, kao i mrlja s tepiha, mrlja od crnog vina ili čokolade.

ZBOG ČEGA TRAVA OSTAVLJA TAKO JAKE MRLJE?

Mrlja od trave sastoji se od boje iz klorofila biljaka i zato ju je tako teško ukloniti redovnim pranjem rublja.