MRLJE OD SOKA

Savjeti za uklanjanje mrlja od soka s tepiha

KAKO UKLONITI MRLJE OD SOKA S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od soka uklonili iz svojih tepiha, preporučujemo uporabu Vanish spreja za tepihe i tapecirani namještaj:

Mrlje od soka

KAKO UKLONITI MRLJE OD SOKA S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od soka uklonili iz svojih tepiha, preporučujemo uporabu Vanish spreja za tepihe i tapecirani namještaj:

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Vanish sprej za tepihe i tapecirani namještaj

Za svježu mrlju: uklonite višak vlage pomoću papirnatog ili pamučnog ručnika, a zatim raspršite proizvod na mrlju i ostavite da djeluje najviše 5 minuta. Zatim ponovno osušite čistom, upijajućom krpom. Za suhu mrlju: raspršite proizvod i ostavite ga da djeluje najviše 5 minuta, a zatim osušite čistom, upijajućom krpom.

Je li se tvoja mrlja riješila?

Ostala rješenja za rješavanje ove mrlje

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD SOKA S TEPIHA

Naš najbolji savjet za uklanjanje mrlja od soka jest tretirati mrlju odmah i ako je moguće dok je još svježa. Vanish se može boriti i protiv starih mrlja od soka, ali one mogu biti tvrdokornije od novih i svježih mrlja.

UKLANJANJE MRLJA OD VOĆNIH SOKOVA - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako pri ruci nemate proizvod za uklanjanje mrlja Vanish, ne brinite, svejedno vam možemo dati neke praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish može djelovati na mrlje čak i kada se sasuše.

Uzmite čisti papirnati ručnik ili krpu te upijte mrlju od soka dok je ne uklonite koliko je to moguće.
Što je prije moguće, upotrijebite Vanish sprej za tepihe i tapecirani namještaj kako biste uklonili ostatak mrlje.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish vam može pomoći izvući mrlje iz tepiha, kao i pobrinuti se da imate odjeću bez mrlja, te ukloniti mrlje od soka.

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na baršunastim materijalima, brokatu ili svili te orijentalnim tepisima

WHAT CAUSES FRUIT JUICE STAINS? 

This is a tannin stain - a plant component that often shows as a colour in the final product. Fresh tannin stains can usually be removed if treated quickly.

Important:Always follow the usage instructions on the Vanish packaging. Do not use on velvet materials, brocrade or silk and oriental rugs.