MRLJE OD CRNOG VINA

Savjeti za uklanjanje mrlja od crnog vina s tepiha

KAKO UKLONITI MRLJE OD CRNOG VINA S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od crnog vina uklonili sa svojih tepiha, preporučujemo uporabu Vanish spreja za tepihe i tapecirani namještaj:

mrlje od crnog vina

KAKO UKLONITI MRLJE OD CRNOG VINA S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od crnog vina uklonili sa svojih tepiha, preporučujemo uporabu Vanish spreja za tepihe i tapecirani namještaj:

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Vanish sprej za tepihe i tapecirani namještaj

Za svježu mrlju: uklonite višak vlage pomoću papirnatog ili pamučnog ručnika, a zatim raspršite proizvod na mrlju i ostavite da djeluje najviše 5 minuta. Zatim ponovno osušite čistom, upijajućom krpom. Za suhu mrlju: raspršite proizvod i ostavite ga da djeluje najviše 5 minuta, a zatim osušite čistom, upijajućom krpom.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD CRNOG VINA S TEPIHA

Naš najbolji savjet za uklanjanje mrlja od crnog vina jest tretirati mrlju odmah i ako je moguće dok je još svježa. Vanish se može boriti i protiv starih mrlja od crnog vina, ali one mogu biti tvrdokornije od novih i svježih mrlja.

UKLANJANJE MRLJA OD CRNOG VINA - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako pri ruci nemate proizvod za uklanjanje mrlja Vanish, ne brinite, svejedno vam možemo dati neke praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish može djelovati na mrlje čak i kada se sasuše.

Uzmite čisti papirnati ručnik ili krpu te upijte mrlju od crnog vina dok je ne uklonite koliko je to moguće.
Što je prije moguće, upotrijebite Vanish sprej za tepihe i tapecirani namještaj kako biste uklonili ostatak mrlje.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish vam može pomoći izvući mrlje iz tepiha, kao i pobrinuti se da imate odjeću bez mrlja, te ukloniti mrlje od crnog vina.

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na baršunastim materijalima, brokatu ili svili te orijentalnim tepisima