MRLJE OD COCA-COLE

Savjeti za uklanjanje mrlja od Coca-cole s tepiha

KAKO UKLONITI MRLJE OD COCA-COLE S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od Coca-Cole uklonili sa svojih tepiha, preporučujemo uporabu Vanish spreja za tepihe i tapecirani namještaj:

Mrlje od Coca-Cole

KAKO UKLONITI MRLJE OD COCA-COLE S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od Coca-Cole uklonili sa svojih tepiha, preporučujemo uporabu Vanish spreja za tepihe i tapecirani namještaj:

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Vanish sprej za tepihe i tapecirani namještaj

Za svježu mrlju: uklonite višak vlage pomoću papirnatog ili pamučnog ručnika, a zatim raspršite proizvod na mrlju i ostavite da djeluje najviše 5 minuta. Zatim ponovno osušite čistom, upijajućom krpom. Za suhu mrlju: raspršite proizvod i ostavite ga da djeluje najviše 5 minuta, a zatim osušite čistom, upijajućom krpom.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD COCA-COLE S TEPIHA

Ako pri ruci nemate proizvod za uklanjanje mrlja Vanish, ne brinite, svejedno vam možemo dati neke praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish može djelovati na mrlje čak i kada se sasuše.

Uzmite čisti papirnati ručnik ili krpu te upijte mrlju od Coca-Cole dok je ne uklonite koliko je to moguće.
Što je prije moguće, upotrijebite Vanish sprej za tepihe i tapecirani namještaj kako biste uklonili ostatak mrlje.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish vam može pomoći izvući mrlje iz tepiha, kao i pobrinuti se da imate odjeću bez mrlja, te ukloniti mrlje od Coca-Cole.

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na baršunastim materijalima, brokatu ili svili te orijentalnim tepisima