SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD ČAJA S TEPIHA

KAKO UKLONITI MRLJE OD ČAJA S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od čaja uklonili sa svojih tepiha, preporučujemo uporabu spreja za tepihe i tapecirani namještaj Vanish:

mrlje od čaja

KAKO UKLONITI MRLJE OD ČAJA S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od čaja uklonili sa svojih tepiha, preporučujemo uporabu spreja za tepihe i tapecirani namještaj Vanish:

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Vanish sprej za tepihe i tapecirani namještaj

Za svježu mrlju: uklonite višak vlage pomoću papirnatog ili pamučnog ručnika, a zatim raspršite proizvod na mrlju i ostavite da djeluje najviše 5 minuta. Zatim ponovno osušite čistom, upijajućom krpom. Za suhu mrlju: raspršite proizvod i ostavite ga da djeluje najviše 5 minuta, a zatim osušite čistom, upijajućom krpom.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD ČAJA S TEPIHA

Naš najbolji savjet za uklanjanje mrlja od čaja jest tretirati mrlju odmah i ako je moguće dok je još svježa. Vanish se može boriti i protiv starih mrlja od čaja, ali one mogu biti tvrdokornije od novih i svježih mrlja.

UKLANJANJE MRLJA OD ČAJA - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako pri ruci nemate proizvod za uklanjanje mrlja Vanish, ne brinite, svejedno vam možemo dati neke praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish može djelovati na mrlje čak i kada se sasuše.

Uzmite čisti, vlažan papirnati ručnik ili krpu te upijte mrlju od čaja dok je ne uklonite koliko je to moguće.
Što je prije moguće, upotrijebiti Vanish sprej za tepihe i tapecirani namještaj kako biste uklonili ostatak mrlje.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish vam može pomoći izvući mrlje iz tepiha, kao i pobrinuti se da imate odjeću bez mrlja, te ukloniti mrlje od čaja.

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na baršunastim materijalima, brokatu ili svili te orijentalnim tepisima