UKLANJANJE MRLJA OD MAZIVA I MOTORNOG ULJA

Mazivo i motorno ulje stalno prljaju odjeću i tepihe. Mnogi će baciti odjeću zaprljanu tim mrljama nakon rada na automobilu ili manjem uređaju. No uz tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action imate veliku pomoć u uklanjanju maziva i motornog ulja s tkanina u domaćinstvu.

KAKO UKLONITI MRLJE OD MAZIVA I MOTORNOG ULJA

Za uklanjanje mrlja od maziva i motornog ulja preporučujemo tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

Motorno ulje i maziva

KAKO UKLONITI MRLJE OD MAZIVA I MOTORNOG ULJA

Za uklanjanje mrlja od maziva i motornog ulja preporučujemo tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

Tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action

NAČIN: Namakanje Pomiješajte 100 ml tekućeg odstranjivača Vanish Oxi Action u 4 l tople vode (maks. 40 °). Namačite predmet 1 h (maks.) za šareno rublje ili do 6 h (maks.) za bijelo rublje. Posudu sa 100 ml tekućine stavite u perilicu za rublje i rublje operite deterdžentom kao i obično. Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Vanish Oxi Action Gold gel

Tretiranje prije pranja: Dozirnim poklopcem Vanish Oxi Action Gold gela nanesite gelu neposredno na mrlju. Prema potrebi mrlju natopljenu gelom umjereno istrljajte dnom dozirnog poklopca. Gel ostavite da djeluje na mrlji maksimalno 10 minuta. Stavite dozirni poklopac s dozom od 60 ml u perilicu rublja, te rublje operite kao i obično svojim uobičajenim deterdžentom. Važno: Obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na rublju koje iziskuje kemijsko čišćenje. Ne nanosite proizvod na dijelove rublja izrađene od metala (npr. gumbi, zatvarač).

Je li se tvoja mrlja riješila?

Ostala rješenja za rješavanje ove mrlje

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD MAZIVA I MOTORNOG

Ako nastanu mrlje od maziva ili motornog ulja, morate odmah tretirati mrlju vrućom vodom, sve dok se mrlja temeljito ukloni s tkanine.

 UKLANJANJE MRLJA OD MAZIVA I MOTORNOG ULJA - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Ostružite što je više moguće maziva ili motornog ulja žlicom i pazite da ne pritišćete mrlju prejako. Pokušajte papirnatim ručnikom pažljivo, tapkanjem, upiti mrlju od maziva pritom pazeći da mrlju ne utrljate, dok se tragovi mrlje više ne pojavljuju na papirnatom ručniku. Za najbolje rezultate slijedite gore navedene upute kod kuće.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može ukloniti i mrlje s tepiha te vam pomoći ukloniti mrlje od šminke, trave i ulja za kuhanje.

ZBOG ČEGA SU MRLJE OD MAZIVA I MOTORNOG ULJA TAKO TVRDOKORNE?

Uklanjanje mrlja od maziva i motornog ulja može biti teško jer su gusti i tamne boje. Ovisno o vrsti zaprljanog materijala i koliko se dugo mrlja sušila bez tretiranja, može biti vrlo teško u potpunosti očistiti predmete. Nasreću, uklanjanje mrlja od maziva i motornog ulja moguće je s posebno formuliranim tekućim odstranjivačem mrlja Vanish Oxi Action.