UKLANJANJE MRLJA OD KRVI

Mrlje od krvi često se otkriju tek kada se osuše na tkanini. Ako ste ikada imali mrlju od krvi na odjeći, znate kako ju je teško ukloniti. Ljudi često pretpostavljaju da posjekotine, ogrebotine i krvarenje iz nosa mogu uništiti odjeću, no Vanish Oxi Action uvijek pomaže u laganom uklanjanju mrlja od krvi.

KAKO UKLONITI MRLJE OD KRVI

Za uklanjanje mrlja od krvi preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

krv-2

KAKO UKLONITI MRLJE OD KRVI

Za uklanjanje mrlja od krvi preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

1

VANISH GOLD OXI ACTION PRAŠAK

Važno: Obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili obloženim površinama - npr. na drvu, metalu i sl. 

Super pojačana formula za snagu Vanisha - djeluje tako intenzivno da neke mrlje uklanja za samo 30 sekundi! 

Rublje operite kao i obično. 

1

U 4 litre tople vode (maks. 40°C) dodajte jednu žličicu praška i ostavite rublje da se namače 6 sati. Obojeno rublje: Ostavite da se namače maksimalno 1 sat. Bijelo rublje: Ostavite da se namače maksimalno 6 sati.

2

Dodajte 1 žličicu Vanish Golda za tvrdokorne, osušene mrlje, odnosno ½ žličice za uobičajene mrlje, deterdžentu za pranje rublja u pretincu perilice.

3

Rublje operite kao i obično.

Je li se tvoja mrlja riješila?

Ostala rješenja za rješavanje ove mrlje

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD KRVI

Hladna voda najbolja je za mrlje od krvi jer se krv u njoj rastvara i rastapa. Topla ili vruća voda doslovno će "skuhati" krv i mrlju će biti teže ukloniti.

UKLANJANJE MRLJA OD KRVI - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Uklonite što je više moguće krvi hladnom i čistom vodom. Ne zaboravite nanijeti vodu s obje strane tkanine. Ako je moguće, izbjegavajte trljanje mrlje od krvi. Namočite mrlju mokrom maramicom.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći u uklanjanju mrlja s odjeće i tepiha. Vanish Oxi Action također pomaže u uklanjanju mrlja od ulja ili čaja.