UKLANJANJE MRLJA OD KEČAPA

Mrlje od kečapa čest su problem; pogotovo kada zalutala kap padne s finog toplog krumpirića na vašu novu košulju. Na prvi pogled čini se kao da je došlo do katastrofe, ali nema potrebe za brigom, tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action može vam pomoći vratiti košulju u prvotno stanje.

KAKO UKLONITI MRLJE OD KEČAPA

Za uklanjanje mrlja od kečapa preporučujemo tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

kečap-2

KAKO UKLONITI MRLJE OD KEČAPA

Za uklanjanje mrlja od kečapa preporučujemo tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

1

VANISH GOLD OXI ACTION PRAŠAK

Važno: Obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili obloženim površinama - npr. na drvu, metalu i sl. 

Super pojačana formula za snagu Vanisha - djeluje tako intenzivno da neke mrlje uklanja za samo 30 sekundi! 

Rublje operite kao i obično. 

1

U 4 litre tople vode (maks. 40°C) dodajte jednu žličicu praška i ostavite rublje da se namače 6 sati. Obojeno rublje: Ostavite da se namače maksimalno 1 sat. Bijelo rublje: Ostavite da se namače maksimalno 6 sati.

2

Dodajte 1 žličicu Vanish Golda za tvrdokorne, osušene mrlje, odnosno ½ žličice za uobičajene mrlje, deterdžentu za pranje rublja u pretincu perilice.

3

Rublje operite kao i obično.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD KEČAPA

Slijedi naš najbolji savjet za uklanjanje mrlja od kečapa: skinite što je više moguće kečapa i zatim namačite mrlju što je više moguće. Također preporučujemo da ne trljate zaprljan predmet; time ćete samo proširiti mrlju.

UKLANJANJE MRLJA OD KEČAPA - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Uzmite čist i vlažan papirnati ručnik ili krpu i tapkajte mrlju od kečapa dok se ne smanji što je više moguće. Kada kupite Vanish, slijedite gore navedene upute za potpuno uklanjanje mrlje.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći ukloniti mrlje od crnog vina, kao i mrlje od šminke, čaja i Coca-Cole.