UKLANJANJE MRLJE OD KAVE

Mrlje od kave; idete prema uredu i zgrabite kavu dok trčite za vlakom i prije nego što se snađete, kava se prolila kroz onu sitnu rupicu na poklopcu po vašoj košulji. To neće ostaviti najbolji dojam na vašem sastanku u 9 h, ali barem se može spasiti za sljedeći sastanak pomoću sredstva Vanish Oxi Action.

KAKO UKLONITI MRLJE OD KAVE

Za uklanjanje mrlja od kave preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

kava

KAKO UKLONITI MRLJE OD KAVE

Za uklanjanje mrlja od kave preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

1

PRAŠAK VANISH OXI ACTION

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

1

Izmiješajte 1/4 žličice praška s 3/4 žličice tople vode (maks. 40) da biste dobili pastu.

2

Prema potrebi mrlju nježno istrljate izbočinama na dnu žličice.

3

Pastu ostavite da djeluje na mrlji najviše 10 minuta.

4

Operite kao i obično deterdžentom i dodajte još jednu žličicu Vanisha.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

više savjeta

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD KAVE

Naš najbolji savjet za uklanjanje mrlje od kave glasi: ne dopustite da se mrlja osuši! Kava će se teže ukloniti kasnije ako ne tretirate mrlju odmah. Preporučujemo i da ne trljate zamrljani predmet; time ćete samo razmazati mrlju i još više unerediti predmet. Namočite, ne trljajte!

UKLANJANJE MRLJA OD KAVE - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish vam pomaže ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše. Uzmite čist papirnati ručnik ili krpu i tapkajte mrlju od čaja ili kave sve dok se ne smanji što je više moguće. Slijedite gore navedene upute za Vanish.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći u uklanjanju mrlja od krvi i održati vašu odjeću bez mrlja. Vanish Oxi Action može pomoći i u uklanjanju mrlja od čokolade ili Coca-Cole.