UKLANJANJE MRLJA OD CRNOG VINA

Svi smo doživjeli prolijevanje čaše crnog vina na odjeću ili tepih. Mrlja od crnog vina može upropastiti večeru ili osramotiti vas na poslovnom druženju. Mi smatramo da mrlje od crnog vina više ne bi trebale biti ičiji problem; sa sredstvom Vanish možete biti sigurni da će uklanjanje mrlja od crnog vina biti lako.

KAKO UKLONITI MRLJE OD CRNOG VINA

Za uklanjanje tih ružnih mrlja od crnog vina preporučujemo prašak Vanish Gold Oxi Action:

crno vino

KAKO UKLONITI MRLJE OD CRNOG VINA

Za uklanjanje tih ružnih mrlja od crnog vina preporučujemo prašak Vanish Gold Oxi Action:

1

PRAŠAK VANISH OXI ACTION

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

1

Rastopite 1 žličicu praška Vanish Oxi Action u 4 l tople vode (maks. 40 °).

2

Namačite predmet 1 h (maks.) za šareno rublje ili do 6 h (maks.) za bijelo rublje.

3

Operite kao i obično deterdžentom i dodajte još jednu žličicu praška Vanish Oxi Action.

Druga rješenja za rješavanje ove mrlje

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD CRNOG VINA

Naš najbolji savjet za uklanjanje mrlje od crnog vina glasi: ne dopustite da se mrlja osuši! Crno vino će se teže ukloniti kasnije ako ne tretirate mrlju odmah. Preporučujemo i da ne sušite zamrljani predmet dok ne uspijete ukloniti mrlju od crnog vina u zadovoljavajućoj mjeri

UKLANJANJE MRLJA OD CRNOG VINA - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Što je prije moguće, stavite soli na mrlju da upije crno vino. Tapkajte mrlju suhom krpom. Pazite da ne raširite mrlju još više.
Nastojte tapkati mrlju prema unutra da se ne bi proširila i ne pokušavajte istrljati mrlju od crnog vina krpom jer ćete je razmazati i povećati.
Ponovno navlažite područje mrlje od crnog vina novim papirnatim ručnikom koji ste prethodno namočili vodom. Po potrebi ponovite 2. korak.
Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja
Vanish može ukloniti i mrlje s tepiha te vam pomoći uspješno ukloniti mrlje od čaja i kave.

ŠTO UZROKUJE MRLJE OD CRNOG VINA?

Pigment u vinu, antocijanin, dolazi iz kožice grožđa. Antocijanini uzrokuju mrlje od crnog vina jer lako prianjanju na sve predmete od vlakana. Prašak Vanish Oxi Action sadrži formulu kojom izravno napada te antocijanine.