UKLANJANJE MRLJA OD CIKLE

Mrlje od cikle prava su noćna mora, pogotovo ako u priču dodate bijelu košulju! Gotovo kao da vas se kažnjava jer ste pojeli zdravu salatu. Sredstva Vanish Oxi Action znače da ne morate brinuti zbog mrlja od cikle; Vanish vam može pomoći riješiti ih brzo i lako.

KAKO UKLONITI MRLJE OD CIKLE

Za uklanjanje mrlja od cikle preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

cikla-2

KAKO UKLONITI MRLJE OD CIKLE

Za uklanjanje mrlja od cikle preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

1

VANISH GOLD OXI ACTION PRAŠAK

Važno: Obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili obloženim površinama - npr. na drvu, metalu i sl. 

Super pojačana formula za snagu Vanisha - djeluje tako intenzivno da neke mrlje uklanja za samo 30 sekundi! 

Rublje operite kao i obično. 

1

U 4 litre tople vode (maks. 40°C) dodajte jednu žličicu praška i ostavite rublje da se namače 6 sati. Obojeno rublje: Ostavite da se namače maksimalno 1 sat. Bijelo rublje: Ostavite da se namače maksimalno 6 sati.

2

Dodajte 1 žličicu Vanish Golda za tvrdokorne, osušene mrlje, odnosno ½ žličice za uobičajene mrlje, deterdžentu za pranje rublja u pretincu perilice.

3

Rublje operite kao i obično.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD CIKLE

Naš je glavni savjet za uklanjanje mrlja od cikle da brzo reagirate; cikla stvara vrlo tvrdokorne mrlje i tijekom vremena sve ih je teže ukloniti.

REMOVING MUSTARD STAINS - HANDY TIPS

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Pokušajte isprati mrlju hladnom vodom i zatim namočite što više moguće. Kada nabavite Vanish, slijedite gore navedene upute za potpuno uklanjanje mrlje.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish vam može pomoći ukloniti mrlje od čokolade, kao i mrlje od sladoleda, šminke i ulja za kuhanje.