SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD BLATA I ZEMLJE S TEPIHA

Blato i zemlja mogu uništiti tepih; kada vam kroz kuću prolazi mnogo ljudi vjerojatno je da će se u nekom trenutku blato i prljavština naći na vašem lijepom čistom tepihu. Ova trajna mrlja nije problem kada u kući imate asortiman proizvoda za čišćenje tepiha Vanish.

KAKO UKLONITI MRLJE OD BLATA I ZEMLJE S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od blata i zemlje uklonili sa svojih tepiha, preporučujemo uporabu Vanish spreja za tepihe i tapecirani namještaj:

blato i zemlja

KAKO UKLONITI MRLJE OD BLATA I ZEMLJE S TEPIHA?

Kako biste nezgodne mrlje od blata i zemlje uklonili sa svojih tepiha, preporučujemo uporabu Vanish spreja za tepihe i tapecirani namještaj:

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

1

Priprema: Prije uporabe usisajte tepih.

2

Prije uporabe, temeljito protresite vrećicu kako bi se proizvod jednakomjerno rasporedio po vrećici. Vrećicu okrenite naopačke i povucite obje trake za zatvaranje s dna kako biste ih u potpunosti uklonili.

3

Vrećicu držite za ručku i tresite kako biste raspršili prah. Nije potrebno vlažiti vodom.

4

Vanish Powerpowder utrljajte četkom.

5

Neka Vanish Powerpowder djeluje dok tepih ne bude u potpunosti suh (približno 20 minuta). Tijekom sušenja i usisavanja neka prostorija bude prozračena. I dalje možete hodati po tepihu.

6

Usisajte sav osušeni prah. Redovito mijenjajte vrećicu usisavača.

7

Nakon uporabe, pažljivo zavrnite vrećicu prema ljepljivoj traci, nježno podignite traku i prevucite je preko kako biste zatvorili.

8

U rijetkim slučajevima, nakon usisavanja mogu ostati svijetle točke. U tim slučajevima, ostaci mrlja vežu prah na sebe. Preporučujemo da ostatke uklonite mekom četkom i zatim usisate. U svakom slučaju izbjegavajte uporabu vode.

Druga rješenja za rješavanje ove mrlje

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

OSTALI KORISNI SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA

Vanish vam može pomoći izvući mrlje iz tepiha, kao i pobrinuti se da imate odjeću bez mrlja, te ukloniti mrlje od čaja i kave.

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na baršunastim materijalima, brokatu ili svili te orijentalnim tepisima