UKLANJANJE MRLJA OD BLATA I ZEMLJE

Čini se da se djeca vole valjati po blatu dok se igraju na otvorenom - pretpostavljam da nikada nećemo saznati zašto! Uz Vanish nema potrebe za brigu oko mrlja od blata i zemlje jer taj snažan odstranjivač mrlja pomaže u tom teškom zadatku. Za početak slijedite upute u nastavku.

KAKO UKLONITI MRLJE OD BLATA I ZEMLJE

Za uklanjanje tih ružnih mrlja od blata i zemlje preporučujemo prašak Vanish Oxi Action ili tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action

Blato i zemlja (1)

KAKO UKLONITI MRLJE OD BLATA I ZEMLJE

Za uklanjanje tih ružnih mrlja od blata i zemlje preporučujemo prašak Vanish Oxi Action ili tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action

Prašak Vanish Oxi Action

NAČIN: Namakanje Rastopite 1 žličicu praška Vanish Oxi Action u 4 l tople vode (maks. 40 °). Namačite predmet 1 h (maks.) za šareno rublje ili do 6 h (maks.) za bijelo rublje. Operite kao i obično deterdžentom i dodajte još jednu žličicu praška Vanish Oxi Action. Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

Tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action

NAČIN: Pretpranje Pomoću nove posude za doziranje tekućeg odstranjivača Vanish Oxi Action nanesite tekućinu izravno na mrlju. Prema potrebi mrlju nježno istrljate dnom posude. Tekućinu ostavite da djeluje na mrlji najviše 10 minuta. Posudu sa 100 ml tekućine stavite u perilicu za rublje i rublje operite deterdžentom kao i obično. Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd

Vanish Oxi Action Gold prašak

Namakanje: U 4 litre tople vode (maks. 40°C) dodajte jednu žličicu praška i ostavite rublje da se namače 6 sati. Obojeno rublje: Ostavite da se namače maksimalno 1 sat. Bijelo rublje: Ostavite da se namače maksimalno 6 sati. Dodajte 1 žličicu Vanish Golda za tvrdokorne, osušene mrlje, odnosno ½ žličice za uobičajene mrlje, deterdžentu za pranje rublja u pretincu perilice. Rublje operite kao i obično. Važno: Obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili obloženim površinama - npr. na drvu, metalu i sl. Super pojačana formula za snagu Vanisha - djeluje tako intenzivno da neke mrlje uklanja za samo 30 sekundi! Rublje operite kao i obično.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD BLATA I ZEMLJE

Naš je glavni savjet za uklanjanje mrlje: ne trljajte mrlju niti pokušavajte obrisati dok je blato svježe; to će dovesti do mrljanja. Pričekajte da se blato osuši i tretirajte je kod kuće.

UKLANJANJE MRLJA OD BLATA I ZEMLJE - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Pričekajte da se blato u potpunosti osuši; ne pokušavajte ga obrisati. Time ćete samo zamrljati ostale dijelove odjeće. Kada se mrlja od blata osuši, pokušajte istresti ili usisati mrlju da biste uklonili suhe komadiće blata. Na kraju isperite pod vodom.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći ukloniti mrlje od crnog vina, kao i mrlje od krvi ili ulja za kuhanje.