UKLANJANJE MRLJA OD ČOKOLADE

Mrlje od čokolade... postoji li ijedna osoba na svijetu koja se barem jednom nije borila s njima? Mrlje od čokolade najčešće su kada se radi o mrljama na odjeći. Vanish zna da iako svi volimo čokoladu, mrzimo mrlje koje ona uzrokuje! No ne paničarite ako u svom domaćinstvu imate Vanish Oxi Action jer on pomaže ukloniti mrlje od čokolade s odjeće. Samo slijedite upute u nastavku za bolje rezultate.

KAKO UKLONITI MRLJE OD ČOKOLADE

Za uklanjanje mrlja od čokolade preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

čokolada

KAKO UKLONITI MRLJE OD ČOKOLADE

Za uklanjanje mrlja od čokolade preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

1

PRAŠAK VANISH OXI ACTION

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

1

Rastopite 1 žličicu praška Vanish Oxi Action u 4 l tople vode (maks. 40 °).

2

Namačite predmet 1 h (maks.) za šareno rublje ili do 6 h (maks.) za bijelo rublje.

3

Operite kao i obično deterdžentom i dodajte još jednu žličicu praška Vanish Oxi Action.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD ČOKOLADE

Mrlja od čokolade često ostavlja blijedi masni trag ako se uklanja bez deterdženta; obavezno to provjerite prije sušenja zaprljanog predmeta jer će se inače taj trag teško ukloniti.

UKLANJANJE MRLJA OD ČOKOLADE - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Uklonite što je više moguće čokolade nožem ili žlicom i pripazite da je ne proširite. Lagano utrljajte sapunicu na vlažnu mrlju od čokolade i tapkajte vlažnom krpom da biste uklonili mrlju. Isperite čistom vodom i zatim namačite mrlju sa što više tekućine čistom krpom ili maramicom.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći u uklanjanju mrlja s tepiha, kao i mrlja od crnog vina, ulja za kuhanje ili znoja.

ZBOG ČEGA ČOKOLADA OSTAVLJA TAKO JAKE MRLJE?

Čokolada tako često uzrokuje mrlje zbog niske temperature rastapanja i činjenice da sadrži kakaov maslac i mlijeko u prahu, dva uzročnika mrlja..