UKLANJANJE MRLJA OD ČAJA

Mrlje od čaja svaki dan mnogima unište teško zasluženu pauzu. Upravo kada uživate u finom toplom piću, iznenada imate smeđu mrlju na svojoj košulji, tepihu ili kauču. Ljudima diljem zemlje želimo poručiti da ne bacaju odjeću zbog mrlja od čaja; sa sredstvom Vanish Oxi Action u blizini možete biti sigurni da će uklanjanje mrlja biti lako.

KAKO UKLONITI MRLJE OD ČAJA

Za uklanjanje mrlja od čaja preporučujemo tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

čaj

KAKO UKLONITI MRLJE OD ČAJA

Za uklanjanje mrlja od čaja preporučujemo tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

1

 Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

1

Pomoću nove posude za doziranje tekućeg odstranjivača Vanish Oxi Action nanesite tekućinu izravno na mrlju.

2

Prema potrebi mrlju nježno istrljate dnom posude.

3

Tekućinu ostavite da djeluje na mrlji najviše 10 minuta.

4

Posudu sa 100 ml tekućine stavite u perilicu za rublje i operite deterdžentom kao i obično.

Niste pronašli rješenje koje ste tražili?

Za više savjeta, kliknite ispod:

SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD KAVE

Naš najbolji savjet za uklanjanje mrlje od čaja glasi: ne dopustite da se mrlja osuši! Kava će se teže ukloniti kasnije ako ne tretirate mrlju odmah. Preporučujemo i da ne trljate zamrljani predmet; time ćete samo razmazati mrlju i još više unerediti predmet. Namočite, ne trljajte!

UKLANJANJE MRLJA OD KAVE - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Uzmite čist papirnati ručnik ili krpu i tapkajte mrlju od čaja ili kave dok se ne smanji što je više moguće. Slijedite gore navedene upute za Vanish.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći u uklanjanju mrlja od krvi i održati vašu odjeću bez mrlja. Vanish Oxi Action može ukloniti i mrlje od čokolade ili Coca-Cole.