PRAŠAK VANISH OXI ACTION

Značajke proizvoda

  • Vanish Oxi Action pomaže ukloniti čak i tvrdokorne mrlje. Pomaže vam da imate rublje bez mrlja.
  • SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA Naš najbolji savjet za uklanjanje mrlja jest tretirati mrlju što prije; ne dozvolite da se mrlja osuši.
  • Uklanja li Vanish druge tvrdokorne mrlje? Vanish može pomoći pri uklanjanju mrlja od krvi kao i mrlja od crvenog vina.

Opis proizvoda

Imate li na odjeći mrlju koju nikako ne možete ukloniti? Ne brinite! Prašak Vanish Oxi Action sadrži Oxi Powerlift koji uklanja sve vrste mrlja, od onih koje jasno vidite do onih tvrdokornih koje mogu biti sakrivene. Vanish Oxi Action prašak siguran je za uporabu i na obojenom i na bijelom rublju.

KAKO UKLONITI MRLJE PRAŠKOM VANISH OXI ACTION
Uklanjanje mrlja s rublja i drugih tkanina praškom Vanish Oxi Action lakše je nego što mislite.

Perilica rublja:
Za tvrdokorne mrlje: Dodajte jednu žličicu Vanisha deterdžentu za pranje rublja u pretincu perilice i operite kao i obično.
Za uobičajene mrlje dodajte 1/2 žličice.
Operite kao i obično.
Namakanje:
Za tvrdokorne mrlje: U potpunosti rastopite 1 žličicu praška Vanish Oxi Action u 4 litre tople vode (maks. 40 °C) i ostavite rublje da se namače. Za slabije mrlje možete koristiti 1/2 žličice. Obojeno rublje: ostavite da se namače najviše 1 sat.
Bijelo rublje: ostavite da se namače najviše 6 sati.
Nakon namakanja operite kao i obično ili temeljito isperite.
Za najbolje rezultate na tvrdokornim mrljama, mrlju na rublju istrljajte prije ispiranja.
Tretiranje prije pranja:
Izmiješajte 1/4 žličice praška s 3/4 žličice tople vode (maks. 40 °C) kako biste dobili pastu.
Mješavinu nanesite na mrlju i ostavite da djeluje 5 minuta (maksimalno).
Prema potrebi mrlju istrljate izbočinama na dnu žličice. Žličicu očistite i osušite prije nego što je vratite natrag u kanticu. Nakon tretiranja rublje operite kao i obično.

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.