stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Uklanjanje mrlje od kave

Mrlje od kave; idete prema uredu i zgrabite kavu dok trčite za vlakom i prije nego što se snađete, kava se prolila kroz onu sitnu rupicu na poklopcu po vašoj košulji. To neće ostaviti najbolji dojam na vašem sastanku u 9 h, ali barem se može spasiti za sljedeći sastanak pomoću sredstva Vanish Oxi Action.

KAKO UKLONITI MRLJE OD KAVE

Za uklanjanje mrlja od kave preporučujemo prašak Vanish Oxi Action:

Rješenje 1 Rješenje 1
Prašak Vanish Oxi Action

NAČIN: Pretpranje

  1. Izmiješajte 1/4 žličice praška s 3/4 žličice tople vode (maks. 40) da biste dobili pastu.
  2. Prema potrebi mrlju nježno istrljate izbočinama na dnu žličice.
  3. Pastu ostavite da djeluje na mrlji najviše 10 minuta.
  4. Operite kao i obično deterdžentom i dodajte još jednu žličicu Vanisha.

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

 

Za više savjeta, kliknite ispod:

expand
SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD KAVE

Naš najbolji savjet za uklanjanje mrlje od kave glasi: ne dopustite da se mrlja osuši! Kava će se teže ukloniti kasnije ako ne tretirate mrlju odmah. Preporučujemo i da ne trljate zamrljani predmet; time ćete samo razmazati mrlju i još više unerediti predmet. Namočite, ne trljajte!

expand
UKLANJANJE MRLJA OD KAVE - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish vam pomaže ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše. Uzmite čist papirnati ručnik ili krpu i tapkajte mrlju od čaja ili kave sve dok se ne smanji što je više moguće. Slijedite gore navedene upute za Vanish.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći u uklanjanju mrlja od krvi i održati vašu odjeću bez mrlja. Vanish Oxi Action može pomoći i u uklanjanju mrlja od čokolade ili Coca-Cole.