stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

UKLANJANJE MRLJA OD ČAJA

Mrlje od čaja svaki dan mnogima unište teško zasluženu pauzu. Upravo kada uživate u finom toplom piću, iznenada imate smeđu mrlju na svojoj košulji, tepihu ili kauču. Ljudima diljem zemlje želimo poručiti da ne bacaju odjeću zbog mrlja od čaja; sa sredstvom Vanish Oxi Action u blizini možete biti sigurni da će uklanjanje mrlja biti lako.

KAKO UKLONITI MRLJE OD ČAJA

Za uklanjanje mrlja od čaja preporučujemo tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action:

Rješenje 1 Rješenje 1
Tekući odstranjivač mrlja Vanish Oxi Action

NAČIN: Pretpranje

  1. Pomoću nove posude za doziranje tekućeg odstranjivača Vanish Oxi Action nanesite tekućinu izravno na mrlju.
  2. Prema potrebi mrlju nježno istrljate dnom posude.
  3. Tekućinu ostavite da djeluje na mrlji najviše 10 minuta.
  4. Posudu sa 100 ml tekućine stavite u perilicu za rublje i operite deterdžentom kao i obično.

Važno: obavezno se pridržavajte uputa za uporabu na pakiranju Vanisha. Ne koristite na vuni, svili ili koži. Ne koristite na lakiranim ili poliranim površinama - na primjer na drvu, metalima itd.

 

Za više savjeta, kliknite ispod:

expand
SAVJETI ZA UKLANJANJE MRLJA OD ČAJA

Naš najbolji savjet za uklanjanje mrlje od čaja glasi: ne dopustite da se mrlja osuši! Kava će se teže ukloniti kasnije ako ne tretirate mrlju odmah. Preporučujemo i da ne trljate zamrljani predmet; time ćete samo razmazati mrlju i još više unerediti predmet. Namočite, ne trljajte!

expand
UKLANJANJE MRLJA OD ČAJA - PRAKTIČNI SAVJETI

Ako nemate sredstvo za uklanjanje mrlja Vanish u blizini, ne brinite. I dalje vam možemo ponuditi praktične savjete za uklanjanje mrlja. Vanish će vam pomoći ukloniti mrlje čak i nakon što se osuše.
Uzmite čist papirnati ručnik ili krpu i tapkajte mrlju od čaja ili kave dok se ne smanji što je više moguće. Slijedite gore navedene upute za Vanish.

Ostali korisni savjeti za uklanjanje mrlja

Vanish može pomoći u uklanjanju mrlja od krvi i održati vašu odjeću bez mrlja. Vanish Oxi Action može ukloniti i mrlje od čokolade ili Coca-Cole.