Vanish za Uklanjanje Mrlja s Tepiha

Vanish ima asortiman proizvoda za tepihe i presvlake koji ne samo da vam jamče da će vaši tepisi biti bez mrlja, već i da će ostati čisti i svježi cijele godine!

VANISH POWERPOWDER SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE TEPIHA

Sredstvo za čišćenje velikih tepiha Vanish Powerpowder naš je revolucionaran novi proizvod za čišćenje i osvježavanje tepiha. Vlažan prah pomaže ukloniti tvrdokornu prljavštinu, mirise i prašinu zarobljene duboko u vlaknima tepiha. Pakiranje je posebno dizajnirano za jednostavniju uporabu na velikim područjima u vašem domu. Brzo sušenje praha znači da su vaši tepisi suhi za samo 20 minuta, a na vašim tepisima ostaje nevjerojatan miris!

Način uklanjanja mrlja prahom Vanish Powerpowder - izvanredno dubinsko čišćenje tepiha

Način uklanjanja mrlja prahom Vanish Powerpowder - izvanredno dubinsko čišćenje tepiha

Način uporabe sredstava za čišćenje velikih tepiha Vanish Powerpowder:

  • Priprema: Prije uporabe usisajte tepih.
  • Prije uporabe, temeljito protresite vrećicu kako bi se proizvod jednakomjerno rasporedio po vrećici. Vrećicu okrenite naopačke i povucite obje trake za zatvaranje s dna kako biste ih u potpunosti uklonili.
  • Vrećicu držite za ručku i tresite kako biste raspršili prah. Nije potrebno vlažiti vodom.
  • Vanish Powerpowder utrljajte četkom.
  • Neka Vanish Powerpowder djeluje dok tepih ne bude u potpunosti suh (približno 20 minuta). Tijekom sušenja i usisavanja neka prostorija bude prozračena. I dalje možete hodati po tepihu.
  • Usisajte sav osušeni prah. Redovito mijenjajte vrećicu usisavača.
  • Nakon uporabe, pažljivo zavrnite vrećicu prema ljepljivoj traci, nježno podignite traku i prevucite je preko kako biste zatvorili.
  • U rijetkim slučajevima, nakon usisavanja mogu ostati svijetle točke. U tim slučajevima, ostaci mrlje vežu prah na sebe. Preporučujemo da ostatke uklonite mekom četkom i zatim usisate. U svakom slučaju izbjegavajte uporabu vode.

Savjeti za uklanjanje mrlja

Evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći pri uklanjanju mrlja s tepiha; uvijek testirajte na sakrivenom dijelu tepiha kako biste provjerili otpornost boje. Ostavite testni dio da se u potpunosti osuši. Ako je sredstvo utjecalo na boju tepiha, ne koristite ga na ostatku tepiha. Ne koristite na materijalima koji nisu pogodni za pranje ili su označeni za kemijsko čišćenje.

Uklanja li Vanish druge tvrdokorne mrlje?

Vanish može pomoći pri uklanjanju mrlja i prljavštine s tepiha kao mrlja od kečapa i trave.