Vanish za Uklanjanje Mrlja s Tepiha

Vanish ima asortiman proizvoda za tepihe i presvlake koji ne samo da vam jamče da će vaši tepisi biti bez mrlja, već i da će ostati čisti i svježi cijele godine!

VANISH ŠAMPON ZA RUČNO ČIŠĆENJE TEPIHA

Vanish šampon za ručno čišćenje tepiha možete koristiti na tepisima i presvlakama za uklanjanje tvrdokorne prljavštine i prašine. Pri temeljitijem čišćenju tepiha, Vanish šampon za ručno čišćenje tepiha pogodan je za uporabu na većim tepisima radi omekšavanja i uklanjanja čak i najtvrdokornijih sasušenih mrlja i prljavštine. Bolje uklanjanje tvrdokorne prljavštine i prašine i neutralizacija mirisa Acti-Fresh sredstvima kako bi veliki tepisi zaista duže bili čisti i svježi, u odnosu na samo usisavanje.

Kako ukloniti mrlje Vanish šamponom za ručno čišćenje tepiha - 5x bolje uklanjanje prljavštine

Vanish šampon za ručno čišćenje tepiha olakšava uklanjanje tvrdokorne prljavštine i mrlja.

Način uporabe Vanish šampona za ručno čišćenje tepiha:

Usisajte tepih. Izmiješajte 1 dio Vanisha i 9 dijelova hladne vode (maksimalna temperatura 40˚) te miješajte otopinu kako biste dobili pjenu.
Pjenu ravnomjerno nanesite čistom četkom ili spužvom otporne boje. Tepih nemojte previše smočiti. Ostavite da se osuši i jednostavno usisajte.
Za izolirane mrlje: Pomoću čepa izlijte Vanish na mrlju. Ostavite da djeluje 5 minuta i zatim nježno trljate čistom, vlažnom krpom otporne boje.

Savjeti za uklanjanje mrlja

Evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći pri uklanjanju mrlja s tepiha; uvijek testirajte na sakrivenom dijelu tepiha kako biste provjerili otpornost boje. Ostavite testni dio da se u potpunosti osuši. Ako je sredstvo utjecalo na boju tepiha, ne koristite ga na ostatku tepiha. Ne koristite na materijalima koji nisu pogodni za pranje ili su označeni oznakom za kemijsko čišćenje.